Jednodnevna radionica neverbalnog teatra

Jednodnevna radionica neverbalnog teatra održati će se u subotu, 04.12.2021, u prostoru Kazališta Dr. Inat u Rojcu na III. katu, u vremenu od 11-17 sati. Namjenjena je svim građanima, od srednjoškolskog uzrasta pa na dalje, koji bi se voljeli okušati u nečemu malo drugačijem, u nečemu za što ne treba puno riječi, u nečemu za što su do sada bili sramežljivi. Za radionicu je potrebno posjedovati udobnu odjeću i dobru volju. Baviti ćemo se tehnikama pokreta, zajedničkog scenskog ritma i timskog rada na sceni, tehnikama usporenog pokreta. Svaki pojedinac će toga dana stvarati svoj autentični scenski svijet, a ja ću biti tu da pomognem u tome.
Radionica će obuhvatiti vježbe zagrijavanja i razgibavanja, osnove scenskog pokreta, način osmišljavanja performansa/predstave bez prethodnog scenarija i kratka izvedba učinjenog performansa toga dana.
Prijaviti se može putem maila na slovojedica@gmail.com ili na broj telefona 099/ 374 3304 – Sabina. Prijave traju do petka 03.11. u 16:00 sati. Ograničen broj polaznika. Radionica će se održavati u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Covid potvrde nisu potrebne.
Voditeljica radionice je Sabina Aličić, dugogodišnja glumica, te zadnjih godinu dana i voditeljica škole kazališta Dr INAT. Iza sebe ima mnogobrojne predstave u Hrvatskoj i inozemstvu ( Francuska, Izrael, Poljska), 2 režije ( “Glad”-u suradnji sa Vanjom zaimović, “I bi jabuka”), sudjelovanje u PUF festivalima, festivali Acco Fringe (Izrael), ulica Street Art (Krakow)…